a magyar amerikaifutball blogja

Hungarian Football

Hungarian Football

Verdes Dávid blogja - 2. rész

2019. május 23. - hungarianfootball

Sziasztok, akkor ahogy ígértem, szeretnék mesélni megint egy picit.

cefd9855-49db-40b1-9d59-e2c460913bdb.jpg

Több, mint egy hónapja vagyok már itt, így lassan már megszoktam, és a honvágyam is kezd elmúlni. Szerencsére az időjárás is jóra fordult, egyetlen dolog van, ami néha gondot okoz, az pedig, hogy még éjfélkor is majdnem teljesen világos van. Az edzések ugyanúgy zajlanak azóta is. Nemrég volt egy négynapos szünetünk, ugye amiért az első pár hetet nagyon megpörgettük. Ez alatt a négy nap alatt bulizgattunk, a helyi fürdőben voltunk, kikapcsoltunk picit. A múlt héten volt egy edzőmeccsünk, ami sajnos nem sikerült túl jól, de így megtudtuk, hogy mik azok a hibák, amikre figyelnünk kell. A helyzeten az sem segített, hogy a meccs előtt két nappal az irányítónk úgy döntött, hogy inkább haza megy, így junior irányítóval játszottunk. A helyzet megoldódott azóta, de picit szűkösen, ugyanis ezen a héten pénteken már élesben játszunk majd, és megkezdjük a 12 mérkőzésből álló alapszakaszt.

478f4a2d-56cc-46d8-bdac-922a6ba40ea6.jpg

Visszatérve, tegnap éjjel, pontosabban szerda éjjel megérkezett az új irányítónk. Róla annyit érdemes megemlíteni, hogy három évet játszott az NFL-ben elkapóként, és az egyetemen volt kezdő irányító, szóval biztosan segít a továbbfejlődésben. Ha már itt tartok, őszinte leszek, az első hónapom nem sikerült valami fényesen az edzések terén, ugyanis nagyon sok apró dolog van/volt, amiket ezelőtt soha nem is gondoltam volna, hogy fontosak, vagy hogy léteznek egyáltalán. Ezért ez a pár hét kellett arra, hogy úgymond felfejlődjek, de azóta már minden rendben. Többek közt az edzővel is volt egy beszélgetésem, és megemlítette, hogy szeretné, ha végig a pályán lennék a meccseken. Egyébként leghamarabb majd egy hónap múlva lesz pár szabadnapunk, addig viszont minden héten háború!

Majd még jelentkezem, sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2414852748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása