a magyar amerikaifutball blogja

Hungarian Football

Hungarian Football

2021: a sapka éve

2021. január 01. - hungarianfootball
Szép jó reggelt kívánunk! Egy fantasztikus hírrel szeretnénk kezdeni az évet, mert hisszük, hogy attól lesz szebb és jobb az új év, ha jobbá tudjuk tenni. Reméljük, hogy elnyeri a tetszéseteket!
 
A hír pedig nem más, mint hogy 2021-ben lehetőség lesz Hungarian Football / Miafsz sapkát hordani!
sapka.jpg
 
A projekt jelenleg előkészítési szakaszban van, így a képen csak látványtervet láthattok, úgyhogy megosztanánk veletek, hogy ebből hogyan is lehet majd valóság.

 
  • A sapkák hímzése idehaza történik, és egyelőre biztosan csak rendelésre készülnek egyedileg. Mondhatni kézműves portéka. Ennek az az előnye van, hogy tudunk variálni (a sapka színén, a hímzés színén, kell-e szegély vagy nem, akár a mintán is alakíthatunk, stb.) Hátránya pedig, hogy szükség van némi átfutási időre, mire a megrendelő kézhez kapja a terméket.
  • Egyelőre az alábbi 3 mintát találtuk ki, de szeretnénk egy igazi HF sapkát is, csak még igazán ütős jó ötletünk nem volt. Ha van ilyen irányú ötletetek, kérjük küldjétek el! A nemzeti színű 12-es az azonos mezhez kiváló párosítás, a MIAFSZ felirat bárhol menő és garantáltan feltűnő, a 69-es az kicsit diszkrétebben utal a focira, a válogatottra, a MIAFSZ-ra és talán Gronkra is. A minták 2D-sek, a számok piros szegélyűek, a MIAFSZ feliratot szegély nélkül és fekete szegéllyel is szeretnénk megvalósítani.
  • A termék ára nagyságrendileg 4-5000 Ft lesz, ebbe már talán a GLS-t is bele tudjuk szuszakolni. (Ha meg tud valósulni, akkor a szegélyes MIAFSZ felirat lesz várhatóan a legdrágább, mert ahhoz kell a legtöbb anyag és öltés is.) Jövő hétre már várhatóan tudunk pontosabban mondani.
  • Egyelőre igényfelmérési szakaszban vagyunk, akár vennétek, akár további kérdés merül fel, kommentben, messengeren vagy emailben jelezzétek!
  • Várhatóan nem lesz webshop erre, emailben lehet majd rendelni a hungarianfootballfan@gmail.com címen. Személyes átvételi pont feltehetően lesz majd Budapesten, de elsősorban a futáros megoldást preferáljuk.
  • A sapkák zöld, bordó, piros, szürke és babakék színekben érhetőek el.
 
Mi már nagyon lelkesek vagyunk, ha ti fele ennyire lelkesek lesztek, rettentő boldogok leszünk :) BUÉK!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3216367122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása