a magyar amerikaifutball blogja

Hungarian Football

Hungarian Football

Közel a cél, de mégis olyan távoli

Szabó Dániel blogja #2

2019. április 27. - hungarianfootball

Telnek-múlnak a hónapok, ezzel együtt a szezon is rohamosan halad.

Tegnap döbbentem rá, hogy már csak 3 alapszakasz meccs van, és hamarosan vége ennek a kalandnak. Hullámzó teljesítmény továbbra látható a csapaton és a sérülések is gátolnak minket. Persze voltak visszatérő emberek, nem is kevesen, és talán kezdünk kikászálódni a gödörből, de nehéz.

fb_img_1555952396565.jpg

Az utolsó előtti meccsünk nagyon fontos volt, ha azt megnyertük volna, akkor már bent lennénk, de sajnos nem így alakult. Aznap voltak problémák a fejekben, és nem csak a játékosokéban, hanem az edzőkében is. Talán a hosszú fárasztó út tette ezt velünk, nem tudom, de ez már nem számít. Aznap 14-10-re kikaptunk. Úgy, hogy volt egy visszafújt TD, és az ellenfél endzone előtt egy elvesztett labdánk, ha ezek meg lettek volna, akkor most más lenne a helyzet. Sajnos akkor csak 50%-ban ment a csapat.

fb_img_1553695220327.jpg

De ez már a múlt, kár ezen rágódni, menni kell tovább, ameddig csak lehet. Következő néhány hétben minden eldől.

fb_img_1553694961775.jpg

Utolsó meccsen nagyon jól mentünk, úgy, hogy utólag videózáson kiderült, rengeteg hibát követtünk. Valami újra elkezdett mozogni a csapatban, mind mondtam, kezdünk kikászálódni a gödörből. De ennek ellenére a következő kettő meccs nem lesz valami könnyű. Én mindig próbálok a lehető legpozitívabb lenni, csak hogy ha ilyen nagy nevekről van szó, mint Blue Stars, vagy Black Panthers, nehéz annak lenni. De egyvalamiben biztos vagyok: én megpróbálok a lehető legjobb tudásom szerint játszani, és a lehető legtöbbet segíteni a csapatot, hogy meg legyen a playoff.

fb_img_1555793526705.jpg

Ja és még valami: még mindig nagyon élvezem ezt a kalandot és még mindig imádok import lenni, nincs ennél jobb munka a világon!

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3714788672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása