a magyar amerikaifutball blogja

Hungarian Football

Hungarian Football

Verdes Dávid blogja - 1. rész

2019. április 23. - hungarianfootball

Sziasztok! Na, akkor én is leírnám, hogy milyen idekinn.

45155474_2112282029101660_8783600182114648064_o.jpg

Szerdán érkeztem meg délután negyed 6-kor, szóval még nem vagyok itt egy hete. Viszont a legnehezebb dolog eddig az volt, mikor el kellett köszönnöm mindenkitől odahaza azzal a tudattal, hogy egy jó pár hónapig nem fogunk találkozni. Ugye szerdán érkeztem, már másnap edzőtáborral kezdtünk. Az edzőnk kicsit késett, ugyanis a reptéren kavarodások voltak, de azóta minden rendben.

Kicsit a táborról:

Egy napunk úgy nézett ki, hogy egy közeli hotelben reggeliztünk, ami után 8:50-kor megkezdtük az edzést egészen 11 óráig. Utána 3 órától meetingünk volt, majd 5 órától megint egy kétórás edzés.  Ami feltűnt, hogy nagyon pontosan le van szervezve minden. Mármint az edzők mindent megtesznek azért, hogy csak a focival és a saját dolgunkkal kelljen foglalkoznunk. Viszont elvárják, hogy úgy is teljesítsünk.

Az edzői stáb is nagyon felkészült, ugyanis majdnem minden posztra van edzőnk.

Ami nagyon új nekem, hogy a főedző mennyire felkészült mentálisan. Mint egy karmester. Irányítja a többi edzőt, mindenkinek segít, és szerintem még percre pontosan be is van táblázva, hogy mikor mi következik. Ugye több emberrel dolgozott már az NFL-ben, és ez leginkább a videózásokon érezhető, mennyire profin kezeli a dolgokat. Gondolok arra például, hogy minden apró részletet észrevesz, ami a pályán történik, és mindenkit ellát tanácsokkal, de utána a pályán már nem lehet hibázni.

58372677_2123153541066324_6177345285950275584_o.jpg

Egyébként minden körülmény adott, hogy csak a focira koncentráljunk. Pár apróság. Hárman lakunk egy házban. És három házban vagyunk elszállásolva. Szauna van a fürdőszobában. Ingyen járunk konditerembe, ingyen ehetünk az étteremben, kapunk wellness-kuponokat majd, vagy pl. mozijegyeket is, vettek új kerékpárokat, hogy a városban tudjunk mozogni, de hoznak-visznek edzésre minket. És majdnem minden játékos SpeedFlex sisakokat kapott. Egy hatalmas fedett stadionban edzünk és nagyon sok olyan eszköz van, amit eddig odahaza nem volt lehetőségem használni. Most először érzem azt, hogy száz százalékig sportoló vagyok, és hogy ez már egy picit magasabb szint, úgymond import játékosnak lenni.

Köszi hogy megoszthattam veletek az eddigi élményeket, majd jelentkezem még.

A bejegyzés trackback címe:

https://hungarianfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3214782808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása